Economic

Conferința „Master Your Card” ajunge la Timișoara

Conferința „Master Your Card” ajunge la Timișoara

Mastercard România și Camera de Comerț și Industrie a României doresc să vină în întâmpinarea corporațiilor din România cu o serie de evenimente de informare, sub egida „Master Your Card”, privind beneficiile ce pot fi câștigate de clienții companii mari din folosirea metodelor de plată electronică și a serviciilor cu valoare adăugată.

Informații precum: care sunt opțiunile de gestionare a plăților companiilor, cine sunt actorii implicați în plățile electronice, care sunt beneficiile plăților electronice pentru corporații, care sunt soluțiile de gestiune a deconturilor, care sunt practicile internaționale privind centralizarea datelor, toate pot fi aflate în cadrul workshopului „Master Your Card”.

Evenimentul se va desfășura în data de 3 octombrie, între orele 10.30 – 13.30, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, P-ța Victoriei nr. 3, Sala C.E.D.O.

Temele supuse dezbaterii sunt:

       Despre cheltuielile companiilor

       Rolul cardurilor business

       Un ecosistem de informații

       Deconturi și raportări

       Experiența clientului

Speakeri:

o       Laura ȘTEFAN, Director, Specialist Sales, Nontraditional Business Development, Mastercard

o       Bogdan PĂTRU, Public Policy Manager, Mastercard Romania

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de socializare.

Informații suplimentare la tel. 0372 – 185.240 sau 0372 – 185.285, e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin – consultant cameral DRE.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*