Sport

Cum ia naștere o echipă de succes – Mill Hill Bjj la Campionatului Mondial WBJJA

Cum ia naștere o echipă de succes – Mill Hill Bjj la Campionatului Mondial WBJJA
Adora Beauty

Poveștile de succes se nasc din voința și implicarea oamenilor, din pasiunea acestora pentru domeniul în care își propun să activeze și în care se simt capabili să dezvolte inițiative memorabile. Însă, mai mult decât atât, poveștile de succes se nasc din nevoile noastre de a ne depăși limitele, de a investi în potențialul nostru și de a înțelege constant importanța acestui aspect.

Așa începe povestea echipei MillHillBjj la Campionatului Mondial WBJJA ce a avut loc în perioada 27-28 septembrie 2019 la Centrul Sportiv Apollo din București, unde 30 de sportivi din cadrul organizației ce au reprezentat Timișoara, Arad, Sibiu, Reșița, Piatra Neamț, Brăila, București și Londra, au participat la cele 2 secțiuni ale competiției, Gi și No Gi.

Rezultatele muncii întregii „familii” sunt mai mult decât grăitoare, acestea fiind câștigate prin muncă, dăruire și perseverență în cadrul antrenamentelor. Avem campioni, vicecampioni și câștigători ai locurilor 3, acestre premii fiind contorizate prin câștigarea a nu mai puțin de 13 medalii de aur, 23 de argint și 33 de bronz.

Se adeverește, încă o dată, că unitatea membrilor MiilHillBjj este dovada vie și grăitoare a faptului că oamenii sunt resursele cele mai de preț în menținerea echilibrului unei echipe la un astfel de eveniment internațional. Prin curaj și asumare conștientă a riscurilor, sportivii au luptat cu inima, iar însoțitorii acestora și stafful tehnic dând dovadă de fair play și bun simț pe întreaga durată a competiției. Am reușit să cucerim locul 2 la secțiune Best Academy, fiind întrecuți doar de colegii noștrii de la Icon România.

Cum toate poveștile au un final, mai mult sau mai puțin fericit, considerăm că povestea noastră merge mai departe, încheind acum doar o filă din acest capitol cu sportivi minunați și devotați.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*