Național

Tren deraiat în Mehedinţi, unul dintre vagoane s-a răsturnat

Tren deraiat în Mehedinţi, unul dintre vagoane s-a răsturnat

Un tren de marfă a deraiat, luni dimineaţă, în Mehedinţi, traficul feroviar pe Magistrala 900 fiind blocat. CFR a transmis că pasagerii sunt transportaţi cu autobuze.

Centrul Infotrafic a anunţat, luni dimineaţă, că traficul feroviar este blocat pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 349 + 300 de metri, între staţiile CF Ergheviţa şi Valea Albă, unde un tren marfar care circulă pe relaţia Severin – Craiova a deraiat cu primele două vagoane în liniecurentă, al treilea vagon răsturnându-se.

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulaţia feroviară este închisă la această oră, pe raza Regionalei CF Craiova. Trenul care aparţine operatorului naţional SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc şi circula în relaţia Sudrigiu – Bucureşti Vest. Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la faţa locului pentru a lua toate măsurile necesare în vedera accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenţie, în vederea ridicării şi repunerii pe şină a vagoanelor. Până la finalizarea intervenţiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între staţiile Prunişor – Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă”, a transmis CFR.

Trenul se deplasa pe ruta Bihor- București, iar vagoanele erau încărcate cu apă minerală si sucuri. Circulația pe magistrala 900 rămâne oprită.

Sursa: observator.tv

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*