Eveniment

Verde la educaţie pentru circulaţie

Verde la educaţie pentru circulaţie
Adora Beauty

Pentru al șaptelea an consecutiv, Poliția Română și Lidl continuă să contribuie la educația rutieră a copiilor, prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”.

Obiectivul campaniei „Verde la educație pentru circulație” este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung, numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse.

În cadrul evenimentului anual, cei mici au aflat de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul lor spre școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive.

Prima parte a lecției de educație rutieră a fost dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici au aflat ce înseamnă fiecare semn de circulație și au primit informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni.

A doua parte a cuprins o sesiune practică, în care copiii au aplicat cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră.

Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu premii şi materiale preventive.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*