Economic

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prezent la Timișoara. S-a semnat un protocol de constituire a Consiliului Consultativ Economic

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prezent la Timișoara. S-a semnat un protocol de constituire a Consiliului Consultativ Economic

Începând de joi, 26 septembrie, județul Timiș are Consiliu Consultativ Economic. Astfel, companiile pot avea un dialog mai bun cu autoritățile, susține ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Oprea.

Acesta a fost prezent ieri la Consiliul Județean Timiș, unde a participat la o întâlnire a reprezentanților instituției cu patronatele mediului de afaceri din vestul țării.“Avem nevoie de dialog cu mediul de afaceri. Și de un dialog solid, consolidat. Lucrul acesta nu trebuie să rămână o formă fără fond, el trebuie saă continue pe proiecte specifice, care să ducă eventual la propuneri pe modificări legislative. Deja am notat câteva teme care răspund nevoilor reale ale mediului de afaceri de aici din Timiș”, a transmis ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Oprea.

În cadrul evenimentului, a fost semnat un protocol de constituire a acestui consiliu, pe care Călin Dobra îl considera o inițiativă vitală pentru consolidarea economică a județului.“Am decis să înființăm Consiliul Consultativ Economic la nivelul județului Timiș, care a pornit de la nivelul Consiliului Județean ca și idee, ținând cont că la nivelul instituției am și constituit un birou pentru relația cu mediul de afaceri. Astăzi am semnat un protocol care stă la baza constituirii Consiliului Consultativ Economic“, a precizat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*