Administrație

În octombrie încep lucrările la piața agro-alimentară din orașul Buziaș

În octombrie încep lucrările la piața agro-alimentară din orașul Buziaș

Lucrările la noua piață agro-alimentară din orașul Buziaș intră în linie dreaptă. La începutul lunii octombrie muncitorii vor începe construcția la partea acoperită, care este proiectată într-un stil futurist.

Investiţia este de două milioane de lei. Primarul Sorin Munteanu spune că noua piață face parte dintr-un proiect mai amplu menit să schimbe complet zona din punct de vedere arhitectural și funcțional. Piaţa va beneficia de o zonă verde şi o fântână arteziană şi va avea aproximativ 150 de mese. Va avea 140 de metri pe exterior, dimensiuni de 90 pe 160, iar în interior 34 de mese și mai sunt alocate încă trei module pentru vânzări de diferite produse, semințe, alte produse decât cele agro-alimentare.“Se vor demara lucrările în octombrie. Mă voi întâlni cu structuristul, pentru că nu a mai dat soluția de verificare. Ori facem subzidiri, ori facem clădire nouă, adică trebuie să o dărâmăm pe cea veche. Așa că vineri (n.r.- mâine) ne întâlnim, cred că vom face o clădire nouă”, a explicat primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

În plus, edilul consideră piața ca o sursă generatoare de profit care, în patru sau cinci ani, va amortiza investiția inițială.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*