Social

Parcul Botanic devine locul preferat al celor care vor să se drogheze

Parcul Botanic devine locul preferat al celor care vor să se drogheze

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte în parcurile din oraș au depistat alți trei tineri care consumau substanțe interzise. Mai exact, în jurul orei 00.00, polițiștii locali au observat în Parcul Botanic, într-un loc mai retras, trei tineri care au devenit agitați la apariția patrulei. Aceștia au fost legitimați, constatându-se că au vârstele între 19 și 22 de ani și domiciliile în Râmnicu Vâlcea, Vulcan și Zlatna. Asupra unuia dintre ei s-au găsit fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive, despre care a declarat că le-a cumpărat de la o persoană necunoscută.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea demersurilor pentru preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Poliția Locală are în atenție acest fenomen, trăgând totodată un semnal de alarmă cu privire la numărul semnificativ de tineri care consumă astfel de substanțe periculoase. În ultimele luni, un număr de 28 de persoane au fost depistate de polițiștii locali consumând substanțe interzise pe străzile Timișoarei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*