Administrație

Luni se deschide circulația la Podul Dragalina

Luni se deschide circulația la Podul Dragalina

Podul Dragalina va fi deschis traficului rutier luni. Potrivit primarului Nicolae Robu, mai apoi vor continua lucrările la balustrade și trotuare.

Partea carosabilă, trotuarele, pistele de biciclete și liniile de tramvai vor deveni funcționale.

Termenul de finalizare al lucrărilor este primăvara anului viitor.“Luni o să dăm drumul la trafic pe Podul Dragalina. Vremea nu a fost foarte prielnică, dar nici atât de proastă încât să ne încurce. Am făcut toată mobilizarea acolo. Vreau să fie limpede, nu e nicio amânare. Termenele sunt martie, respectiv aprilie 2020 pentru cele două poduri.  Le finalizăm înainte de termen. Evident că omul simplu nu știe că acolo au fost întrerupte lucrările de îndată ce au fost pornite, pentru revizuirea proiectului având în vedere descoperirile din subteran”, a explicat edilul Nicolae Robu.

În ceea ce priveşte Podul Eroilor, lucrările care trebuie efectuate constau în: armare și cofrare consolă trotuar aval, realizare umplutură pământ între zidurile de sprijin și taluz și realizare parapet.

Lucrările de extindere şi reabilitare la cele două poduri au început în urmă cu un an şi jumătate. Ambele investiţii se ridică la zece milioane de lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*