Social

Gest de mare omenie făcut de poliţiştii timişeni pentru trei copii bătuţi de soartă

Gest de mare omenie făcut de poliţiştii timişeni pentru trei copii bătuţi de soartă
Adora Beauty

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș au adus zâmbetul pe chipurile unor copilași, care provin din familii cu posibilități reduse.

“Binele pe care-l faci să nu-l gândești prea mult”. Astfel au procedat și polițiștii timișeni, care în cursul zilei de luni au vizitat o fetiță de 7 ani din Recaș, ce este crescută doar de străbunica sa și doi băieți, de 7 și 8 ani, din Timișoara, care se află în plasament la bunicii materni, cu scopul de a le aduce o mică bucurie.

Copiii au primit alimente și dulciuri, costuri ce au fost acoperite de bonurile de masă primite de polițiști în urma donării de sânge din cursul lunii septembrie desfășurată în cadrul Campaniei “Protejăm oameni, ajutăm oameni’’ inițiată de I.P.J. Timiș.

Polițiștii s-au mobilizat pentru a doua oară și au donat sânge pentru cei aflați într-un impas al vieții. Echipa de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara s-a prezentat în data de 4-5 septembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, unde au fost  așteptați de polițiștii, care doreau să se implice pentru a salva vieți.

Polițiștii timișeni mereu alături de cetățeni, atât zi de zi, cât și în momentele dificile ale vieții!

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*