Eveniment

Razie în Lugoj și în comunele limitrofe. Poliţiştii au dat peste 200 de amenzi

Razie în Lugoj și în comunele limitrofe. Poliţiştii au dat peste 200 de amenzi

Poliţiştii lugojeni au acționat pe raza municipiului şi pe raza celor trei secţii rurale, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică și prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, aplicând 205 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 55.700 de lei.

În perioada 20-22 septembrie, poliţişti din Lugoj au acţionat, pe raza municipiului şi pe raza celor trei secţii rurale, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost organizate 16 filtre, la care au participat 38 de poliţişti de ordine publică, rutieră și investigaţii criminale.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost verificate 472 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 205 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 55.700 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 10 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare. Au constatat 4 infracțiuni.

Polițiștii au împărțit mai multe pliante preventive privind furturile din autoturisme în zona parcărilor ce aparțin restaurantelor din Lugoj.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*