Economic

Firme timișene prezente la ZR-BizNet Zrenjanin prin intermediul CCIAT

Firme timișene prezente la ZR-BizNet Zrenjanin prin intermediul CCIAT

În perioada 19 – 21 septembrie, o delegație de afaceri a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a participat la o misiune economică la Zrenianin, în Serbia, cu ocazia celei de-a treia ediții a Târgului Internațional ZR-BizNet.

Evenimentul s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier.

Au expus pe o suprafață de 1500 mp interior și pe platoul din fața pavilionului peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei dar și din Bosnia-Herțegovina, Muntenegru și România.

Reprezentanții firmelor timișene și-au prezentat oferta de produse și servicii în stand individual și în standul colectiv al CCIAT, puse la dispoziție în mod gratuit de către organizatorii sârbi. Firmele timișene au participat și la discuții B2B unde au stabilit contacte de afaceri în domenii de interes reciproc.

În cadrul programului conex, au fost organizate prezentări de firmă și seminarii pe teme de interes: antreprenoriatul feminin, piața muncii, digitalizarea etc. Totodată, târgul produselor meșteșugărești a atras un numeros public vizitator.

Manifestarea expozițională a fost organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie Zrenianin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenianin.

Prezența CCIA Timiș și a firmelor timișene la această manifestare expozițională, derulată anterior sub denumirea INOCOOP, este una tradițională de peste 20 ani și a condus la stabilirea de contacte de afaceri directe și la inițierea de proiecte europene transfrontaliere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*