Eveniment

O nouă razie a Poliţiei Rutiere. Zece şoferi, băuţi la volan

O nouă razie a Poliţiei Rutiere. Zece şoferi, băuţi la volan

Poliţiştii timişeni au continuat acţiunile în acest weekend pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în Timişoara şi comunele limitrofe, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 80.000 lei.

În noaptea de 21 spre 22 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 258 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de  80.980 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 21 de permise de conducere dintre care 10 au fost prentru consumul băuturilor alcoolice la volan și au retras 19 certificate de înmatriculare.

Au fost constate 13 infracţiuni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*