Social

Un bărbat din Turnu Severin a distrus corturile electorale ale partidelor din Piața Libertății

Un bărbat din Turnu Severin a distrus corturile electorale ale partidelor din Piața Libertății

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în Piața Libertății, au depistat, în jurul orei 04.30, un bărbat care a vandalizat mai multe corturi electorale, amplasate în locația respectivă. Cel în cauză a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere video care funcționează în zonă, fiind identificat în persoana lui C.F., de 30 de ani, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Acesta a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Mehedinţeanul a mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu și România și că se află în Timișoara în trecere. Corturile deteriorate aparțin partidelor PNL, USR și PMP. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Poliția Locală atrage atenția persoanelor certate cu legea să nu mai recurgă la gesturi care contravin normelor legale deoarece pot fi oricând identificați, pe raza municipiului Timișoara fiind amplasate camere de supraveghere în mai multe locații care au rolul de a-i depista pe cei care nu respectă actele normative în vigoare și pentru a conferi siguranță celorlalți cetățeni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*