Social

O spălătorie auto a acumulat amenzi de peste 11.000 lei de la polițiștii locali

O spălătorie auto a acumulat amenzi de peste 11.000 lei de la polițiștii locali

Polițiștii locali au depistat și luat măsurile legale în cazul unei firme care își desfășoară activitatea pe str. Drubeta din Timișoara și nu respectă normele legale referitoare la modul de funcționare.

Este vorba despre spălătoria auto Bubbles Auto PS SRL care a fost sancționată de mai multe ori, însumând sancțiuni de peste 11.000 lei. Trei dintre sancțiuni au fost aplicate pe linie comercială, conform OG 99/2000, două dintre acestea deoarece nu deține aviz, motiv pentru care s-a propus suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile, și una deoarece nu a respectat suspendarea. Alte două amenzi au fost date conform Legii 185/2013 deoarece a amplasat mijloace de publicitate fără aviz, o altă sancțiune a fost aplicată conform HCL 371/2007 pe linie de mediu deoarece nu deține contract de salubrizare încheiat cu operatorul de astfel de servicii, o sancțiune a fost aplicată reprezentantului firmei pentru staționare neregulamentară conform OUG 195/2002 și una pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare conform Legii 61/1991 republicată. În perioada 08.08-07.09.2019, societatea în cauză a avut activitatea suspendată ca urmare a demersurilor efectuate de polițiștii locali.

Administratorul acesteia a încercat să funcționeze pe alte două firme, Sebgab SRL și RSG Caffe Night, dar și pe acestea s-au aplicat sancțiuni tot conform OG 99/2000 deoarece nu deținea aviz.

Controalele au fost continuate în zonă, constatându-se că zilele trecute firma Bubbles Auto PS a ieșit din perioada de suspendare, dar s-a aplicat din nou sancțiune neexistând nici în prezent acord de funcționare.

Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări și vor fi aplicate măsurile legale de fiecare dată când vor fi constatate nereguli, efectuându-se demersuri și pentru implicarea altor instituții abilitate în vederea tragerii la răspundere a unor astfel de categorii de reprezentanți de societăți comerciale care sfidează orice lege și regulă de bun simț.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*