Cultură

Florin Piersic şi Medeea Marinescu, „Străini în noapte” la Timişoara

Florin Piersic şi Medeea Marinescu, „Străini în noapte” la Timişoara
Adora Beauty

Un actor fără vârstă, etern seducător, și un spectacol care continuă să-și fascineze spectatorii: prima  reprezentație din noua stagiune a comediei romantice „Străini în noapte‟ îl va readuce la Timișoara, în fața numeroșilor săi admiratori, pe Florin Piersic, împreună cu actrița Medeea Marinescu. Ei vor juca spectacolul regizat de Radu Beligan, marți, 1 octombrie 2019, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, spectacolul are o ilustrație muzicală realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir,  iar costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

„Sunt fericit să revin la Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit”, mărturisește celebrul actor.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara și costă, în funcție de loc, între 60 și 100 de lei. „Bonusul” evenimentului îl reprezintă însă taifasul amical cu care Florin Piersic își bucură spectatori, înaintea reprezentației.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*