Politic

Filiala ALDE Timiș condamnă ferm modul abuziv în care au fost luate ultimele decizii ale ALDE la nivel central!

Filiala ALDE Timiș condamnă ferm modul abuziv în care au fost luate ultimele decizii ale ALDE la nivel central!

Birourile reunite ale forurilor de conducere ALDE Timiș au avut astăzi, 14 septembrie 2019, o dezbatere internă despre problemele partidului și cu unanimitate de voturi au fost luate umătoarele decizii:

Asumarea rezultatelor dezastruoase ale ALDE de la alegerile europarlamentare și managementul defectuos al partidului fapt pentru care solicită demisia conducerii centrale, ca gest de demnitate.

ALDE Timiș solicită organizarea, în perioada imediat următoare, a unui congres extraordinar al ALDE (în maxim o lună de la data primirii acestei informări), pentru alegerea unei noi conduceri și redefinirea proiectului ALDE.

ALDE Timiș solicită rediscutarea tuturor deciziilor luate în forurile de conducere, în ultimele 3 luni!

ALDE Timiș nu este de acord cu asocierea politică cu Pro România.

ALDE Timiș susține colegii exluși cu multă lașitate din partid doar pentru că NU au fost de acord cu actualele decizii.

“Am avut o dezbatere foarte bună cu colegii din Timiș și am analizat întreaga situație politică din interiorul ALDE. Mă bucur că fiecare coleg și-a spus părerile deschis și fără rețineri, așa cum e normal să fie!
Deciziile luate astăzi, 14 septembrie 2019, le vom transmite conducerii centrale în speranța dezbaterii și analizei și acceptarea măsurilor de redefinire a ALDE!
Imi doresc ca energia echipei de tineri din filiala Timiș să se regăsească și în forurile de conducere centrale pentru că astăzi ALDE are nevoie de o redefinire și o reîmprospătare, cu oameni noi, proactivi, creativi, care să vină cu idei și proiecte pentru România și români! Noi ne dorim o construcție solidă a ALDE, ei își doresc binele propriu.”, a transmis deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*