Politic

Pro România a strâns în Timiș, fără ajutorul ALDE, 10.000 de semnături pentru Mircea Diaconu

Pro România a strâns în Timiș, fără ajutorul ALDE, 10.000 de semnături pentru Mircea Diaconu

Liderii Pro România Timiș au anunțat că au reușit să atingă targetul de 10.000 de semnături stabilit de la București pentru candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Aceștia au precizat că au reușit să facă acest lucru fără ajutorul celor de la ALDE, cu care partidul încheiase un protocol la nivel național, la finele lunii august.

Coordonatorul Pro România Timiș, Nicușor Birău, a declarat că, în ciuda protocolului semnat la nivel național, prin care Pro România și ALDE au decis să îl susțină pe Mircea Diaconu la Președinția României, în Timiș, ALDE ar fi decis să fie „un breloc al PSD-ului”.

„Atât timp cât ALDE a decis să fie un breloc al pesedeului la nivelul judeţului Timiş, am încetat orice discuţie. Domnul Cucșa (Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș – n.r.) și-a negociat cu anumiţi lideri PSD timiş anumite funcţii de ministru”, a declarat Nicolae Birău.

Potrivit deputatului Pro România de Timiș, Adrian Pau, Cucșa și-ar fi negociat la București un post de ministru în Cabinetul Dăncilă, însă fără succes.

„Operația e reușită, pacientul e mort”, a concluzionat Adrian Pau.

În aceste condiții, pentru Mircea Diaconu au strâns semnături în Timiș doar cei de la Pro România. Birău a anunțat că membrii filialei au reușit să atingă targetul stabilit de la București de 10.000 de semnături pentru candidat.

„Până acum nu am primit nicio semnătură de la ALDE”, a declarat Adrian Pau.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*