Cultură

Ai O mie de motive să vii la teatru. Discount pentru cititorii noştri

Ai O mie de motive să vii la teatru. Discount pentru cititorii noştri
Adora Beauty

„O mie de motive”, producție POINT, este un spectacol franc, neconvenţional. Te izbește încercarea înfrigurată, aproape dezordonată, a personajului interpretat de Florin Piersic Jr. de a găsi motive pentru care viața, oricât de grea, merită trăită. Simți dorința lui de a găsi pe cineva care să-i dea răspunsul mult dorit în timp ce este când copil, când adolescent, când bărbat în puterea cuvântului.

 „«O mie de motive» spune povestea unui om care, în diferite etape ale vieții, caută lucrurile frumoase din oameni și din tot ce-l înconjoară, ca să înțeleagă mai bine cine este și ce-i cu lumea asta!”, afirmă regizorul Horia Suru.

„Înghețata”, „Creioanele colorate”, „Plastilina”, „Pistoalele cu apă”, „Orezul cu lapte”, „Bicicletele”, „Să te plimbi desculț prin iarba udă”, „Robert De Niro”, „Vocea lui Christopher Walken”, „Star Trek”, „Star Wars”, „Să-ți dai seama că, pentru prima dată în viața ta, cineva îți ocupă fiecare gând, în fiecare moment. Cineva pe care îl simți foarte aproape, cu toate că abia l-ai cunoscut”, „Să iubești” sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să trăiești expuse în spectacol. „O mie de motive” este un spectacol despre viață, despre cum reușești să o descoperi, să lupți pentru ea, să o înțelegi, să o parcurgi și tot ce ești dispus să faci pentru cei pe care îi iubești.

Ai o mie de motive pentru care trebuie să vezi spectacolul ăsta. Nu pentru că “te învață”, ci pentru că îți schimbă perspectiva. Și te aduce, la propriu, în poveste, pe scenă, locul în care totul se poate schimba și personaliza în funcție de tine. Până la urmă nu e un one-man show, este un spectacol de grup care se va simți, de fiecare dată, altfel, iar în asta constă splendoarea lui. Dirijat de Florin Piersic jr. și pus în scenă de Horia Suru.”

Cititorii Observator de Timiș beneficiază de un discount în valoare de 15%, găsiţi bilete aici https://www.iabilet.ro/cauta/?q=o+mie+de+motive.Codul de discount este 15spectacoltm.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*