Eveniment

Cum a ajuns spaima poliţiştilor un tânăr de 21 de ani din Timişoara

Cum a ajuns spaima poliţiştilor un tânăr de 21 de ani din Timişoara

Polițiștii Secției 4 Timişoara au depistat un tânăr de 21 de  ani, bănuit de conducerea unui autovehicul cu numere false şi fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, împotriva acestuia au fost probate 18 infracţiuni în ultimele 6 luni ale anului 2019.

Vineri, polițiștii au depistat în flagrant un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea pe strada Polonă din Timişoara un autoturism cu numere false şi fără a deţine permis de conducere.

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate într-un dosar penal pe care îl aveau în instrumentare, poliţiştii au probat împotriva tânărului, 18 infracţiuni în ultimele 6 luni ale acestui an, respectiv: 6 infracţiuni de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului)  de la mai multe staţii de alimentare de pe raza municipiului Timişoara cât şi a comunei Ghiroda, 6 infracţiuni de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, 6 infracţiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals şi o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*