Social

Orar modificat pe liniile M36 şi M46 special pentru elevii care vin în Timişoara la şcoală

Orar modificat pe liniile M36 şi M46 special pentru elevii care vin în Timişoara la şcoală

Societatea de Transport Public Timişoara şi primăriile comunelor  Sânmihaiu Român şi Şag vin în întâmpinarea elevilor care folosesc liniile metropolitane de autobuz M36 şi M46 pentru a se deplasa spre şcolile de pe raza municipiului Timişoara. Începând de luni, 9 septembrie, traseul şi graficul acestora vor fi modificate după cum urmează:

– Traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la orele 06:40 din Sânmihaiu German, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni (Sinaia), cu sosire în staţia Piaţa Mocioni/Sinaia la orele 07:21. Pentru a transporta elevii spre localităţiile Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:40, cu sosire la Sânmihaiu German (capăt de linie) la orele 15:21.

– Traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la orele 07:00 din Şag, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia Piaţa Mocioni/Sinaia la orele 07:37. Pentru returul spre localitatea Şag, linia M36 va avea o cursă cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:05, cu sosire la Şag (capăt de linie) la orele 14:40.

Un comentariu

  1. Are you kidding? Orele sunt in general pana la 14. Cum ii ajuta pe elevi acel orar care prevede plecarea din Sinaia la 14.05?!?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*