Național

Jandarmi din Caracal, anchetați după un selfie cu infractorii evadaţi la Buziaş

Jandarmi din Caracal, anchetați după un selfie cu infractorii evadaţi la Buziaş

Trei jandarmi de la Detașamentul Caracal sunt cercetați de superiorii lor, după ce s-au fotografiat cu evadații din Timiș, după ce au reușit să îi prindă, în comuna Gârcov din Olt. Fotografiile au ajuns pe internet, iar oamenii legii riscă să fie sancționați, relatează www.evenimentdeolt.ro.

Cei trei jandarmi au făcut parte din echipele de căutare care au verificat toată zona din jurul comunei Gârcov, către Corabia. Aici a avut loc o acțiune amplă, pentru găsirea tinerilor evadați de la Centrul de Reeducare din Buziaș, Timiș. Cei care au reușit să pună mâna pe fugari au fost jandarmii din Caracal. Înainte să îi predea forțelor de ordine, cei trei au făcut un selfie cu infractorii, iar imaginile au fost făcute publice ulterior.

Inspectoratul de Jandarmi a deschis o anchetă, după ce oamenii legii au apărut în fotografii cu evadații. Cei trei jandarmi au rezultate bune în misiunile pe care le-au desfășurat și nu au mai fost sancționați de conducerea unității. De data aceasta se vor alege, probabil, cu un avertisment.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*