Administrație

Centrul Școlar „Constantin Pufan”, gata pentru noul an școlar

Centrul Școlar „Constantin Pufan”, gata pentru noul an școlar

A mai rămas o săptămână până la începutul anului școlar și în toate unitățile de învățământ ale Consiliului Județean Timiș se lucrează la foc continuu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a mers în vizită la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” din Timișoara pentru a se asigura că lucrările de reabilitare sunt pe final și cei 123 de copii dintre care 38 din internat vor avea parte de cele mai bune condiții.

„Am rămas plăcut surprins de ceea ce am văzut. Camerele sunt curate și renovate, fiecare încăpere este dotată cu televizor, iar copiii vor avea parte de condiții excelente. Cu banii de la Consiliul Județean, școala și-a deschis un cabinet stomatologic pentru copiii care învață aici, și-a renovat grupurile sanitare, a construit o sală de ludoterapie, a amenajat un cabinet psihologic, a dotat mai multe cabinete de specialitate, a fost achiziționată o autoutilitară pentru transportul copiilor la medic”, a precizat Dobra.

La Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” învață copii cu deficiențe de auz, senzoriale multiple. Consiliul Județean a alocat doar în 2019 peste 1,6 milioane de lei pentru modernizarea școlii.

Anul acesta, CJT a aprobat 19 milioane de lei pentru unitățile de învățământ pe care le are în administrare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*