Eveniment

Alertă în Timiş, după ce doi tineri au evadat din centrul educativ Buziaş

Alertă în Timiş, după ce doi tineri au evadat din centrul educativ Buziaş

Autorităţile din Timiş au intrat în alertă, noaptea trecută, după ce doi tineri au reuşit să evadeze din Centrul Educativ Buziaş.

Potrivit unui comunicat al Centrului Educativ Buziaş, unul dintre tinerii evadaţi se numeşte Soare Claudiu Florin, în vârstă de 19 ani, care avea de ispăşit o pedeapsă de un an şi zece luni pentru furt calificat, iar cel de-al doilea este Teglas Samuel, de 21 de ani, care avea o pedeapsă de doi ani şi 204 zile, pentru tăinuire.

Cei doi au evadat marţi seara, în jurul orei 22.10, după ce au sărit gardul unităţii de detenţie.

“În vederea capturării acestor persoane, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului, tun rimiterea de echipe de căutare formate din personalul Centrului Educativ Buziaş, blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, precum şi cooperarea cu IPJ Timiş, IGPF, IGPR, IJPF Timiş, IJJ Timiş, Poliţia oraşului Buziaş şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj“, anunţă Centrul Educativ Buziaş.

De asemenea, conducerea Centrului Educativ Buziaş a dispus începerea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*