Eveniment

Bombă de 50 de kilograme, dusă cu bicicleta pe câmp la marginea unui drum judeţean

Bombă de 50 de kilograme, dusă cu bicicleta pe câmp la marginea unui drum judeţean
Adora Beauty

Măsuri speciale de pază au fost luate azi noapte în județul Arad, după ce la marginea unui drum circulat a fost descoperită o bombă de 50 de kilograme.

Bomba a fost găsită la marginea drumului județean care leagă municipiul Arad de comuna Frumușeni.

Pirotehnicienii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad au ajuns la fața locului după ce au fost anunțați la 112 de existența unei bombe abandonată de o  persoană necunoscută, care ar fi transportat-o cu bicicleta.

„La fața locului s-a găsit  o bombă de aviație exploziv-brizantă de 50 de kg, abandonată de către o persoană necunoscută, Ca urmare a cercetării efectuate asupra muniției s-a decis că bomba rămâne până marți în acel loc, un echipaj de poliție asigurând paza peste noapte.  Echipele pirotehnice nu execută distrugeri pe timp de noapte. Pregătirile pentru distrugere durează un anumit timp și nu ar fi putut fi făcute până la lăsarea întunericului. Muniția se va distruge în cursul zilei de marți.  Se vor executa mai multe operațiuni specifice pentru a se putea muta bomba la o distanță de siguranță fața de localitate și căile de comunicații”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, potrivit Radio Timişoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*