Social

Ce îşi doresc timişenii care stau la sat? ADI Zurobara caută răspunsuri

Ce îşi doresc timişenii care stau la sat? ADI Zurobara caută răspunsuri

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara anunță începerea realizării unei strategii de identificare a nevoilor membrilor Asociației și își propune să găsească resurse pentru investiții care să contribuie la ridicarea nivelului de trai ale locuitorilor localităților membre. Totodată, ADI Zurobara face un apel public către toți cei interesați să se alăture demersului și să contribuie la realizarea strategiei și a planului de găsire a surselor de finanțare.

„Noi suntem deschiși oricărei colaborări și așteptăm propuneri din partea autorităților publice și nu numai. Vrem să contribuim la o viață mai bună pentru cetățenii din localitățile aflate pe teritoriul ADI Zurobara, la o dezvoltare durabilă”, spune Cătălin Tiuch, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara.

ADI Zurobara susține implementarea proiectelor destinate dezvoltării regionale, de interes comun pentru toate UAT-urile membre. Împreună cu partenerii săi, ADI Zurobara își pune la dispoziție resursele pentru realizarea de proiecte care să vină în spijinul comunităților. Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe siteul www.zurobara.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*