Social

Asociaţia Pro Infrastructură cere deschiderea lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

Asociaţia Pro Infrastructură cere deschiderea lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

Asociaţia Pro Infrastructură acuză CNAIR că ţine închis nejustificat lotul trei al autostrăzii Lugoj – Deva.

Reprezentanţii Asociaţiei insistă că problemele găsite de comisia de recepţie pe acest lot nu afectează siguranţa circulaţiei, iar deficiențe similare, găsite la alte loturi, nu au împiedicat deschiderea acestora, ci au fost trecute în procesele verbale pentru a fi remediate de constructori.

Un exemplu în acest sens este chiar lotul 2 de pe aceeaşi autostradă, unde constructorul a lucrat săptămâni bune după ce şoseaua a fost deja deschisă traficului. S-a lucrat la gardurile de împrejmuire, dar şi la unele scurgeri ale apei pluviale.

Unul dintre membrii organizaţiei a realizat o serie de filmări şi din dronă, iar acestea arată că lotul 3 este perfect circulabil, chiar dacă ar mai fi probleme de rezolvat pe marginea autostrăzii, la scurgerile şi rigolele pentru colectarea apei de ploaie.

„Cerem insistent deschiderea circulației în cel mai scurt timp, iar eventualele mici intervenții din afara carosabilului să fie trecute în anexa la procesul verbal de recepție, așa cum s-a procedat și pe multe alte sectoare de autostradă”, notează Asociaţia Pro Infrastructură.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*