Eveniment

Percheziții în Timiș și Hunedoara la o bandă specializată în spargerea seifurilor

Percheziții în Timiș și Hunedoara la o bandă specializată în spargerea seifurilor

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au desfășurat 9 percheziții pe raza județelor Timiș și Hunedoara, la domiciliile a 9 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni contra parimoniului cu moduri de operare deosebite.

În perioada martie 2018-martie 2019, cei în cauză s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat și ar fi săvârșit mai multe furturi din societăți comerciale și locuințe aparținând unor persoane fizice prin utilizarea de dispozitive de bruiaj a semnalului GSM emis de sistemele de alarmare și a unor instrumente special confecționate pentru deschiderea sistemelor de închidere a seifurilor, pe raza localităților Chișineu-Criș, Hălmăgel, Baia de Criș (jud. Alba), Deva și Criscior (județul Hunedoara) și pe raza județului Timiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 630.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la data de 20 august a.c., au fost audiate 6 persoane, celelalte 3 fiind căutate în vederea luării de măsuri legale preventive.

Cele 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și constitutuirea unui grup infracțional.

La aceste activități au participat luptători S.A.S., și polițiști din cadrul B.I.C. –  I.P.J. Arad precum și polițiști din I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul S.O.S și B.A.I. Arad.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*