Administrație

Unde vor fi cazaţi artiștii care vor vizita Timișoara în 2021

Unde vor fi cazaţi artiștii care vor vizita Timișoara în 2021

Un spaţiu de cazare pentru artiştii care vor veni la Timişoara în anul 2021 va fi amenajat în fostul sediu al Poliției Rutiere Timiș de pe strada Circumvalațiunii.

Clădirea, care aparține Liceului Henri Coandă, va fi reabilitată complet iar spaţiile vor putea fi folosite în regim de internat de către elevii unităţii de învăţământ.

Primăria a scos la licitație lucrarea a cărei valoare este estimată la peste un milion și jumătate de euro, a declarat viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu.

„După realizarea acestor lucrări de transformare totală a internatului, suntem convinși că va fi sensibil mai mult utilizat. Camerele de internat vor fi recompartimentate și, în plus, fiecare cameră va avea propriul grup sanitar ceea ce crește confortul atât pentru elevii de la Liceul Henri Coandă dar, în plus, una dintre dorințele pe care le avem pentru acest corp e ca, pe parcursul anului 2021, când Timișoara e capitală europeană a culturii, el să servească și ca o formă de hostel pentru oaspeții din țară sau din străinătate sau pentru o parte dintre artiștii care vor fi cazați aici în Timișoara”, a spus Dan Diaconu la Radio Timişoara.

Viceprimarul Dan Diaconu a mai declarat că noul internat va putea fi folosit și pentru cazarea elevilor din alte licee ale orașului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*