Eveniment

Mama si fiu dați dispăruți

Mama si fiu dați dispăruți
Adora Beauty

Atentie! I-ati vazut? Mama si fiu sunt dați dispăruți de cateva zile!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, de 16 ani, dispărut de pe raza localității Honorici, județul Timiș.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unui minor, de 16 ani, din Honorici.

La data de 14 august,  în jurul orei 04:00, TROCAN NICOLAE PETRONEL ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Honorici, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr șaten, ochii căprui, ten alb.

La data dispariției, minorul purta un tricou negru și pantaloni de trening gri.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 34 de ani, dispărută de pe raza localității Honorici, județul Timiș.

La data de 07 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 34 de ani, din Honorici.

La data de 05 august a.c., TROCAN PETRONELA ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Honorici, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.60-1.65 m, 60-65 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, ochii negri, ten alb.

La data dispariției, femeia purta un tricou roșu și pantaloni scurți, gri și șlapi colorați.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*