Social

Cuib de boschetari, desfiinţat de Poliţia Locală

Cuib de boschetari, desfiinţat de Poliţia Locală

Mizerie de nedescris şi oameni ai străzii, asta au găsit, marţi, poliţiştii locali pe terenul situat pe str. Grigore Alexandrescu, în spatele gardului ce împrejmuieşte clădirea propusă a fi Spital Municipal. Agenţii au mers acolo în urma reclamaţiilor făcute de locatarii din zonă şi au fost însoţiţi de lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara și Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara. Ei au asanat zona ce devenise un adevărat focar de infecţie.

Au fost identificate 7 persoane, dintre care 3 care aveau domiciliul pe raza județului Olt (Corabia și Caracal), 3 persoane aveau cărţi de identitate provizorii emise de Direcția de Evidenţă a Persoanei Timișoara și o persoană care avea domiciliul în Oradea.

Persoanele în cauză au fost consiliate de către specialiști din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara privind găsirea unui loc de muncă dar și pentru refacerea documentelor de identitate expirate.

Astfel de acțiuni vor fi derulate în continuare de către polițiștii locali.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*