Economic

Soluții de finanțare și garantare pentru antreprenori

Soluții de finanțare și garantare pentru antreprenori
Adora Beauty

Soluții de finanțare și garantare pentru antreprenorii din Timiș! Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează  seminarul de informare cu tema: “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“. Evenimentul va avea loc în data de 20 august, cu începere de la ora 11.00, în Sala NERA 2 a Centrului Regional de Afaceri.

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 -2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: Investiții și dezvoltarea afacerilor; Creșterea calității vieții – Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”,  Programul „Prima Casă”; Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi susținute de dl. Gheorghe LĂPĂDAT, Director General FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania.

Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Înregistrarea participării și informații suplimentre la tel. 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*