Politic

Deputatul ALDE, Marian Cucșa, invită ligile studențești la dezbateri despre transportul studenților

Deputatul ALDE, Marian Cucșa, invită ligile studențești la dezbateri despre transportul studenților

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dorește limitarea călătoriilor gratuite cu trenul acordate studenților. Acesta vrea să propună ca studenții cu restanțe să nu mai beneficieze de călătorii gratuite. Deputatul ALDE, Marian Cucșa, nu este de acord cu intenția lui Teodorovici, pentru că această facilitate îi susține și sprijină pe studenți, care și așa sunt nevoiți să plătească un loc în cămin sau chirii uriașe pentru a face facultatea în Timișoara.

Pe această cale, deputatul ALDE, invită la consultări ligile studențești din Timisoara, pentru a putea susține în parlament punctul de vedere al acestora.

 “Nu este corect să le iei studenților un drept deja dat. Urmează ca în perioada următoare să iau legătura cu toate ligile studențești și să stabilim, de comun acord, data întâlnirii. Ulterior voi susține în Parlament, ca urmare a consultărilor. În cadrul acesteia vreau să discut și despre alte probleme cu care se confruntă studenții, nu doar pe subiectul transporturilor. Consider că, dacă nu sprijinim tinerii, ne sabotăm viitorul!”, a transmis Marian Cucșa, deputat ALDE Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*