Utile

Se întrerupe furnizarea gazului pe zece străzi din Timișoara

Se întrerupe furnizarea gazului pe zece străzi din Timișoara

Furnizarea gazelor naturale va fi oprită joi pe zece străzi din Timișoara. Compania Delgaz Grid anunță că distribuția gazelor va fi oprită de la ora 9:00 pentru pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe Calea Bogdăneştilor şi pe străzile Suceava, D. Mendeleev, Dr. Gheorghe Cucu, Dinu Lipatti, Salciei, Cascadei, Madrid, Cetăţii şi Johann Sebastian Bach.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 16:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*