Național

ALDE și PRO România fac alianță politică

ALDE și PRO România fac alianță politică

ALDE și PRO România vor face alianță politică. Anunțul a venit în această dimineață din partea liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.

În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a transmis pe facebook Călin Popescu Tăriceanu.

UPDATE ora 12.38. De cealaltă parte, Victor Ponta, liderul Pro România, susține că încă nu a luat decizii concrete în această privință, au fost doar niște discuții de colaborare.

Pe 22 iulie am spus “dacă ALDE iese de la guvernare suntem dispuși să discutăm un proiect politic comun”! Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un “RESET” total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice! Noi Suntem Pro România- și ținem cu România!“, a precizat Victor Ponta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*