Social

Ce probleme au găsit polițiștii locali în Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor

Ce probleme au găsit polițiștii locali în Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor

Polițiștii locali au continuat săptămâna trecută seria acțiunilor în cartierele orașului, cu efective mărite, fiind de această dată prezenți în cartierele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor.

În cadrul acțiunii s-a relaționat cu 226 de locatari, care au semnalat probleme întâlnite de altfel și în celelalte cartiere în care s-a acționat până în prezent cum sunt faptul că în anumite zone deșeurile vegetale nu sunt ridicate de pe domeniul public, prezența câinilor fără stăpân, prezența persoanelor fără adapost dar și tulburarea liniștii publice de către grupuri de tineri în parcuri, seara.

În urma constatărilor polițiștilor locali dar și a sesizărilor cetățenilor s-au identificat și 9 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 6 locații în care se află terenuri neîngrijite și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Aspectele au fost preluate de către polițiștii locali iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către structurile în a căror competență se află în vederea luării măsurilor de remediere.

Polițiștii locali vor continua seria acțiunilor desfășurate în cartiere în vederea notării problemelor semnalate de cetățeni și luării măsurilor legale acolo unde situația impune, celelalte probleme fiind transmise către instituțiiile abilitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*