Național

Bărbat executat în stil mafiot în plină stradă, în apropiere de Capitală

Bărbat executat în stil mafiot în plină stradă, în apropiere de Capitală

Un bărbat a fost executat în plină stradă în apropiere de Capitală. Atacul a avut loc noaptea trecută în Măgurele şi a fost anunţat la 112 de o femeie care a găsit în faţa porţii un bărbat mort, după ce anterior auzise două focuri de armă.

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele. Aceasta a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconstientă, de sex masculin.

Bărbatul ar fi fost executat în stil mafiot, având în vedere că victima era împușcată în cap și în gât.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care a constatat decesul persoanei prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Poliția îl caută și acum pe ucigaș.

Sursa: antena3.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*