Eveniment

Două persoane, prinse în flagrant pe Calea Buziaşului cu 10.000 de bilete false de transport

Două persoane, prinse în flagrant pe Calea Buziaşului cu 10.000 de bilete false de transport

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de două persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Joi, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 3 Timișoara cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale au depistat în flagrant două persoane, un bărbat în vârstă de 43 de ani și o femeie de 29 de ani, pe strada Buziașului din Timișoara, în timp ce tranzacționau 5.000 de titluri de călătorie susceptibile a fi falsificate.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul secției pentru audieri, unde în urma cercetărilor au mai fost identificate alte 5.000 de titluri de călătorie, pe care femeia în vârstă de 29 de ani le deținea din data de 20.07.2019.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, bărbatul în vârstă de 43 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*