Eveniment

Sârb căutat de autorităţi, depistat în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera

Sârb căutat de autorităţi, depistat în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera

Miercuri, în jurul orei 21.30, operatorul sistemului de supraveghere Attica, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, a observat la aproximativ 200 metri de linia de frontieră, o persoană care se deplasa pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, agenţii au declanşat o acţiune specifică, persoana în cauză fiind preluată şi condusă la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba de un cetățean sârb, în vârstă de 53 de ani, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare, alertă introdusă de autorităţile române în data de 16.07.2019 acesta fiind căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat în anul 2016.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legare care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*