Eveniment

Iranian, depistat de poliţiştii de frontieră după ce a intrat ilegal în ţara noastră

Iranian, depistat de poliţiştii de frontieră după ce a intrat ilegal în ţara noastră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, un iranian care a trecut ilegal frontiera.

Miercuri, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, agenţii au depistat, în apropierea frontierei, un cetățean iranian care nu îşi justifica prezenţa în zona de responsabilitate. Întrucât persoana acuza o stare de rău, a fost solicitat serviciul de ambulanță, aceasta fiind transportată la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în prezent starea lui fiind stabilă.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că cel în cauză este cetățean iranian, în vârstă de 25 de ani și declară că a recurs la această metodă, de a trece ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât dorea să ajungă în Germania.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la final, să fi luate măsurile legale ce se impun.

Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*