Național

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut două crime, spun surse din anchetă. A vorbit despre două fete pe care le-ar fi ucis. A doua victimă ar fi fost prinsă de criminal în timp ce suna la 112!

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale.

NU există o confirmare oficială că în acest caz este vorba despre Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, ambele dispărute în Caracal.

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a făcut duminică precizări legate de modul în care se desfăşoară cercetările în locuinţa suspectului de la Caracal, folosind termenul de „haos” pentru locul în care spune că există lemne, fiare, gropi săpate şi cimentate, numeroase haine vechi, precum şi „obiecte care nu ar avea ce să caute acolo”.

Cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminică dimineaţa.

La faţa locului a fost adus şi bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori.

Procurorii DICOT spun că atât în cazul fetei din Dobrosloveni cât şi în cel al fetei din Dioşti „s-a constatat acelaşi modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliştilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniştirea lor sau inducerea unei piste false), precum şi împrejurările de timp şi de loc”.

Sursa: antena3.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*