Social

Ce probleme au fost semnalate în zona Martirilor

Ce probleme au fost semnalate în zona Martirilor
Adora Beauty

Polițiștii locali au continuat și în cursul zilei de ieri acțiunile în cartierele orașului, cu efective mărite, de această dată fiind prezenți în cartierele Calea Martirilor, Plăvăț II, zonele Adolescenței si Dimineții.

În cadrul acestei acțiuni s-a relaționat cu 225 de cetățeni, care au sesizat probleme diverse, cum sunt faptul că în unele zone sunt coșuri pline de gunoi, în Parcul Pădurice și în cel din zona Soarelui se face gălăgie seara, persoane care mănâncă semințe aruncă pe jos cojile, persoane care plimbă animalele de companie nu adună dejecțiile după acestea. De asemenea, în parcul situat pe str. Aron Cotruș se tulbură liniștea locuitorilor, prezența câinilor fără stăpân și a persoanelor fără adăpost a fost reclamată pe terenul viran situat pe str. Dimineții, parcarea dezordonată a autovehiculelor în parcarea situată pe Intrarea Crângului, în părculețul de pe Str. Martir Andrei Istvan, seara, după ora 22, se adună grupuri de tineri care tulbură liniștea locuitorilor.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 15 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 4 locații în care se află terenuri și clădiri neîngrijite și 34 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.

Polițiștii locali au luat legătura săptămânal cu sute de cetățeni din cartierele orașului, fiind organizate astfel de acțiuni punctuale, notând problemele acestora și luând măsurile legale acolo unde situația s-a impus, în teren, celelalte probleme fiind transmise către instituțiile abilitate în soluționarea acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*