Social

Bătaie în Parcul Copiilor! Ce a păţit un tânăr

Bătaie în Parcul Copiilor! Ce a păţit un tânăr

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în Parcul Copiilor, în jurul orei 20.30, au intervenit în aplanarea unui conflict între trei tineri. Mai exact, patrula aflată în parc a observat cum doi tineri au avut o altercație cu un al treilea, care a și fost lovit cu piciorul peste față. Cei doi au luat-o la fugă, fiind nevoie de sprijinul celorlalți polițiști locali aflați în patrulare pentru a-i depista.

Astfel, o patrulă auto i-a identificat în baza semnalmentelor descrise de colegii din Parcul Copiilor, pe strada Pop de Băsești. Cei în cauză au fost identificați în persoana lui A.C., de 18 ani, cu domiciliul în localitatea Sânpetru Mare, Timiș, și C.D., de 17 ani, din Liebling, Timiș. Victima, O.D., de 29 de ani, din Timișoara, a necesitat intervenția medicilor de la Ambulanță, care au fost chemați pentru a-i acorda îngrijiri medicale fiind lovită la față.

Tânărul de 18 care a lovit cu piciorul a declarat că a fost amenințat de victimă și de aceea a reacționat astfel. De cealaltă parte, victima a declarat că a fost lovită fără motiv. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*