Life-style

Kosheen vine la a cincea ediție a A R:EVOL:UTION FESTIVAL

Kosheen vine la a cincea ediție a A R:EVOL:UTION FESTIVAL

 A cincea ediție a R:EVOL:UTION festival prezintă o nouă locație, noi date, dar și aceeași energie uimitoare și concept pentru această ediție deosebită. Festivalul va avea loc între 8 și 10 august. Noul loc de petrecere este… Liceul Silvic din Timișoara! La fel ca în edițiile precedente, cele 10 zone și scene de festival vor aduce mai mulți artiști și interpreți, cu starurile electronice ale Bristol-ului, Kosheen, ca invitați principali.

Liceul Silvic are unul dintre cele mai atrăgătoare parcuri din Timișoara, cu decorațiile naturale și căsuțe ca din basm, și o școală-castel, ale cărui pereți vor fi aduși la viață cu o incredibilă mapare video. Situat chiar lângă gazda noastră precedentă, Pădurea Verde a orașului își va sufla energia asupra festivalierilor, în timp ce activitățile la care te invităm vor asigura că această ediție a R:EVOL:UTION te va lăsa cu experiențele incredibile cu care te-am obișnuit.

Kosheen, celebra formație electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe Main Stage a festivalului. Vocea ușor de recunoscut a solistei Sien Evans vine pentru prima dată în Timișoara alături de formație, într-un show live remarcabil și hituri de neuitat precum „Catch”, „Hide U”, „Suicide”, „Empty Skies” și multe altele.

După succesul vertiginos al primului lor album (Resist) și multe premii prestigioase, Kosheen au adus satisfacție auditivă fanilor cu următoarele lor albume, (Kokopelli, Damage, Independence și Solitude). In diferite interviuri, Sien Evans adesea menționează show-ul de la EXIT Festival drept una dintre favoritele sale, și evidențiază energia uimitoare pe care o resimțea, în timp ce fanii cântau alături de ea. Pregătește-te pentru un nou val de drum and bass și un nou show de neuitat alături de Kosheen.

Pentru cei care iubesc sunetul electronic, celebra scenă Electric Apex are plăcerea să găzduiască cea mai bună selecție de DJ români și reprezentații live: Amorf live, Atipic showcase (Arapu, Mihigh, Vincentiulian, Priku), Livio & Robi și Prâslea.

Gaia Trance Zone va oferi sunetul psihedelic deja cunoscut, cu decorații fenomenale în culori fluorescente irezistibile. Combinația perfectă dintre artiști sârbi și români — precum Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma and Zenesis — va oferi vizitatorilor o experiență cosmică!

Biletele EARLY BIRD vor fi disponibile la doar 79 de lei pentru 3 zile de experiență festivalieră de neuitat!

Un număr limitat de bilete pentru R:EVOL:UTION festival vor fi puse în vânzare de astăzi, 18 iunie, pe eventim.ro și entertix.ro, la doar 79 de lei pentru 3 zile sau 59 de lei pentru o zi.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*