Turism

Plajele cu cele mai frumoase peisaje din Spania în care să mergi în concediu

Plajele cu cele mai frumoase peisaje din Spania în care să mergi în concediu
Adora Beauty

Spania este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru plajă. Nu doar că are printre cele mai bune servicii pentru turiști, dar Spania impresionează prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iată câteva destinații pentru plajă, deloc aglomerate, în care să mergi în concediu.

Praia de Lumebo, Galicia

Praia de Lumebo înseamnă un mic golf înconjurat de formațiuni stâncoase împrăștiate pe toată plaja. Plaja este foarte izolată, așa că dacă vara asta cauți un loc în care să îți închizi telefonul mobil și să uiți de tot restul lumii, Praia de Lumebo din Galicia este fix ceea ce ai nevoie. Toți turiștii care ajung în acest colț de lume îl recomandă pentru apusurile absolut spectaculoase.

Playa de Poo, Asturias

Această plajă triunghiulară este destinația potrivită pentru familiile cu copii. Zona este foarte accesibilă, se ajunge ușor cu mașina și nu e nevoie să te aprovizionezi cu mâncare, pentru că pe plajă sunt două restaurante unde se gătesc bucate tradiționale. Peisajul este spectaculos, pe de o parte apa care spală nisipul, iar pe de altă vegetația bogată și dealurile împădurite care se întind spre orizont.

Pechon playa, Cantabria

Această plajă superbă se întinde la gură estuarului Ria Tina Mayor. Accesul la plajă se face pe un teren ușor abrupt, printr-o vegetație luxuriantă, o zonă numai bună în care te poți retrage din calea soarelui arzător. Apa este foarte liniștită, perfectă pentru înot, snorkeling, plimbări cu kaiacul și pladdle board-ul.

Playa Tamarit și Cala Jovera, Tarragona

Tamarit este diferită de plajele cu care suntem obișnuiți. În mijlocul limbii de nisip se află un superb castel care datează din secolul XI. Plaja este destul de îngustă, însă suficient de lungă și încăpătoare pentru turiștii care ajung acolo. Apa este liniștită, cu valuri mici, numai bună pentru cei care abia învață să înoate.

Plajăade Maro, Nerja

Apele turcoaz și nisipul fin definesc acesta plajă foarte bine conservată din Parcul Național Los Alcantilados de Maro-Cerro Gordo. Fiind un loc semi-sălbatic, turiștii pot admira flora și fauna marină în toată splendoarea ei. În afară de partea de relaxare la soare, turiștii pot explora peșterile din zona și se pot bucură de spectacolul pe care îl fac cascadele care se varsă direct în mare.

Sursa: www.wall-street.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*