Eveniment

Trei cetățeni albanezi și un turc, depistați în timp ce încercau să intre ilegal pe teritoriul României

Trei cetățeni albanezi și un turc, depistați în timp ce încercau să intre ilegal pe teritoriul României

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timişoara au depistat trei cetăţeni din Albania și un cetăţean turccare au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde”.

În data de 13.07.2019, în jurul orei 20.50, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au depistat la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, patru persoane care se deplasau, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, colegii noștri au declanşat o acţiune specifică, persoanele în cauză fiind preluate şi condusela sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei în cauză sunt trei cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 30 de ani și 36 de ani şi un cetățean turc în vârstă de 21 de ani. Aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România deoarece doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Cele patru persoane au fost preluate de autoritățile de frontieră din statul vecin pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind instituită măsura interzicerii intrării în țara noastră pe o perioadă de cinci ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*