Utile

Se închide traficul în pasajul Michelangelo. Timişorenii sunt chemaţi la party!

Se închide traficul în pasajul Michelangelo. Timişorenii sunt chemaţi la party!

Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a dat aviz favorabil închiderii traficului rutier duminică, 14 iulie, între orele 13,30 şi 23, pe traseul bd. Vasile Pârvan-Pasaj Michelangelo-bd. Corneliu Coposu, în vederea desfăşurării activităţilor culturale şi sportive organizate de Verde pentru biciclete, ediţia a doua.

Condiţia pusă organizatorilor este de a nu afecta traficul rutier în zona intersecţiei bd. Mihai Viteazul-bd. Vasile Pârvan, respectiv pe străzile Michelangelo- Cluj- FC Ripensia şi Spl. Nistrului- Pestalozzi-bd. Corneliu Coposu.

„Altcva În Pasaj” este evenimentul pentru care se închide duminică Pasajul Michelangelo.

„Duminica asta ne bucurăm de oraș așa cum merită și cum meritați și voi. Prietenii de la Verde pentru Biciclete ne-au provocat să descoperim împreună un spațiu unic, pasajul subteran Michelangelo, pe care ne-am propus ca, alături de voi, să îl umplem cu muzică și voie bună. Cu ocazia VpB Fest, circulația va fi închisă între orele 18 şi 22 de la Bulevardul Vasile Pârvan până la intersecția dintre Bulevardul Corneliu Coposu cu Pestalozzi iar noi profităm de asta și punem la cale cel mai tare party, direct în pasaj. Intrarea este liberă. Mai multe o să descoperiți la fața locului. Recomandăm, însă, să veniți mai devreme, pentru a vă putea bucura și de celelalte activități propuse de partenerii noștri din comunitate. Bineînțeles, lăsăm mașinile acasă. Duminică orașul revine oamenilor”, au transmis organizatorii.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*