Administrație

O firmă austriacă va investi trei milioane de euro la Şag

O firmă austriacă va investi trei milioane de euro la Şag

Firma BAUMIT ROMÂNIA, societate română cu capital austriac, membră a Grupului Schmid Industrie Holding, cu o cifră de afaceri consolidată de peste două miliarde de euro/an va veni să investească în comuna Şag peste trei milioane de euro într-o prima etapă.

„Furnizând sisteme şi materiale de construcţii de înaltă calitate, inovative şi ecologice, dar şi tehnologii moderne de punere în operă cum ar fi silozuri autopurtate şi utilaje de aplicare mecanizată, firma va crea în Şag între 35 şi 45 de locuri de muncă. În plus, prin prezența sa, prin taxele plătite, încasările la buget vor crește. Avem nevoie de investiții în Şag! Trebuie să creăm un climat de înțelegere și să ne dăm cu toții, cei care răspundem de destinul comunei noastre, concursul și priceperea pentru acest deziderat. După ce am reușit să scădem taxele pentru a încuraja atragerea de investitori, iată că avem primele rezultate notabile în această direcție”, a declarat primarul comunei Şag, Flavius Roşu.

De asemenea, preşedintele director general al Baumit România, Laurenţiu Claudian Lupuşor, a precizat că există un plan de retehnologizare şi modernizare a fabricii aşa încât, în cel mai scurt timp posibil, această unitate de producţie să se înscrie în standardele Baumit privind productivitatea, siguranţa în exploatare, securitatea muncii şi protecţia mediului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*