Social

Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în zona 1 rural

Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în zona 1 rural

Operatorul de salubrizare Retim Ecologic Service S.A și ADID Timiș derulează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase. Este vorba despre localitățile: Bucovăț, Variaș, Sânandrei, Șandra, Iecea Mare, Pișchia, Fibiș, Mașloc, Cărpiniș, Cenei, Checea, Cărpiniș, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz, Peciu Nou şi Săcălaz.

Campania se desfășoară în perioada 08 iulie-23 iulie 2019.

Deșeurile voluminoase suntmobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri.

Reprezentanții ADID Timiș le atrag atenția cetățenilor că în cadrul acestei campanii nu se colectează: deșeuri industriale( inclusiv cele rezultate din producție), deșeuri din construcții și demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice( televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere).

Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, pot fi găsite atât pe site-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, www.adidtimis.ro, la secțiunea Anunțuri 2019, cât și pe site-ul operatorului, www.retim.ro/știri.

 

(FOTO: Turnul Sfatului)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*