Administrație

Stadiul lucrărilor la blocurile ANL din Jimbolia

Stadiul lucrărilor la blocurile ANL din Jimbolia

Agenția Națională  pentru Locuințe construiește de anul trecut la Jimbolia două blocuri pentru tinerii care au până în 35 de ani. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente cu o cameră sau două.

Obiectivul este aproape de finalizare, astfel că până în luna august lucrările trebuie să fie gata. Potrivit edilului Darius Postelnicu, 24 de apartamente sunt cu o cameră, iar 36 cu două camere. Cele două blocuri sunt situate pe strada Mărășești (blocul 14, sc. A-B).“Primăria va asigura branșarea la energia electrică, cu gaze naturale, apă-canal plus aleile de acces, parcarea. Sunt construite, așteptăm să se finalizeze lucrările. Ultima estimare a fost sfârșitul lunii iulie. În august se va face recepția, după care se va preda de către Ministerul Dezvoltării către primărie. Sperăm ca din toamnă oamenii să își primească cheile”, a transmis primarul orașului Jimbolia, Darius Postelnicu.

Valoarea proiectului este de 7 milioane lei.

Tinerii până în 35 de ani sunt încurajați să depună cereri la sediul Primăriei pentru a putea obține un astfel de apartament.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*