Turism

De la Burj Khalifa la Palm Jumeirah, cu KING Travel

De la Burj Khalifa la Palm Jumeirah, cu KING Travel

Fie ca alegeți să mergeți cu prietenii sau cu familia în vacanță, DUBAI- Orașul Aurului, cum mai este supranumit, reprezintă destinația care vă va oferi un pachet complet, adică distracție, relaxare, sesiuni de shopping, plimbări, istorie și obiective turistice impresionante.

Realizări arhitecturale care doboară recorduri stau alături de cartiere tradiționale, în vreme ce insule artificiale se proiectează în mare, dinspre țărm… Dubai nu este despre cultură. Este despre inovație! Despre o călătorie în viitor, proiecte îndrăznețe, viziune și a face imposibilul posibil. Despre clădiri care sfidează gravitația, despre o infrastructură impecabilă, despre pârtii de schi și grădini de flori în mijlocul deșertului, despre insule artificiale incredibile și despre un ritm de dezvoltare cu care nu prea poți ține pasul.

Dubai reprezintă cel mai modern oraș care împreună cu alte șase, alcătuiește Emiratele Arabe Unite și oferă clădiri înalte, hoteluri luxoase și magazine opulente. Treptat, Dubai a început să fie un oraș din ce în ce mai căutat datorită frumuseții pe care o deține. Vă puteti bucura de tot ce vă poate oferi acest oraș luxos, de la soare, la plaje cu nisip și dune din deșert.

Agenția de turism KING Travel vă propune o călătorie de neuitat! Vom face tur de oraș în Dubai. Vizităm Muzeul Dubai găzduit de Fortul Al Fahidi, Moscheea Jumeirah, plaja Jumeirah cu celebrul hotel de șapte stele Burj Al Arab, Insula Palmierului cu Hotelul Atlantis, zona Deira cu Piața de aur și Piața de mirodenii, Palatul administrativ- reședință a șeicului din Dubai. Vedem Emiratele Sarjah și Ajman. În Sarjah vedem Moscheia Regelui Faisal (omagiu adus regelui Arabiei Saudite), Fortul Sarjah, vechea reședință a familiei conducatoare construit în 1820, muzeul și nu în ultimul rând piețele Al Arsa și Majjarah sau piața covoarelor persane și a suvenirurilor Al Markazi. La mică distanța se întinde Emiratul Ajman cu plajele fine, Muzeul de Istorie, precum și cu santierul unde se construiesc tradiționalele vase dhow.

Fântană din Dubai reprezintă una dintre cele mai importante obiective turistice pe care nu trebuie să le ratați. Aceasta propulsează apa până la 150 de metri înălțime. Fiecare jet de apă este colorat și iluminat și se mișcă simultan, în funcție de temele muzicale.

Data plecării este 14 Nov 2019.

Pret: 920 euro + 200 lei. Prețul include: bilet de avion Belgrad – Abu Dhabi- Belgrad, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oraș în Abu Dhabi si Dubai, excursie în emiratele Ajman și Sarjah, 6 nopți cu mic dejun la hotel 3-4*, Taxe aeroport, transfer la aeroport în Belgrad, asistență turistică, taxe locale.

Mai multe detalii găsiți aici:

http://www.kingtravel.ro/package/abu-dhabi-dubai-2?fbclid=IwAR2Hkkd-T9ATZYibuDqTiV9cMpzzTmX6Jk3Nl4UIaW6W4oU02O6mIT4bMwM.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*